Momentan livrarea nu este disponibila.
Info si comenzi 0721 33 44 33 Zilnic, 11:30-21:00

Comanda minima:
60 lei Ploiesti
150 lei zone limitrofe

TERMENI SI CONDITII

1. TERMENI GENERALI

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.prestij.ro (denumit in continuare „Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.prestij.ro ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii ori a oricarei prevederi din acestia, astfel cum acestia sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si / sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestia. Prin inregistrare Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea.

 

2. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa, informatiile furnizate Utilizatori, sau opiniile si / sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal.

Este interzisa folosirea acestui Site, a Continutului Site-ului, a Serviciului sau a oricarui serviciu, facilitate oferite de către Site in scopuri comerciale, de exemplu pentru a recruta angajati de către angajatori, pentru oferte de servicii de catre angajatori dar fara a se limita la acestea, fara acordul scris al Administratorului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ, si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la veridicitatea si corectitudinea informatiilor si datelor oferite de Utilizatori pe Site, sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestora.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea a oricarui continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site, ori pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice materiale, date si informatii postate pe Site indiferent de forma si partea in care apar, de utilizarea acestora, de accesarea si utilizarea Serviciului si a oricaror facilitati oferite pe Site si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

Toate imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare si pot sa difere (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate.

 

3. OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul este de acord sa respecte urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

 • aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice;
 • garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs.;
 • neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de comenzi false sau frauduloase;
 • obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site;
 • obligativitatea de a nu avea adrese multiple in cadrul site-ului care se aseamana sau care sunt create pe aceeasi tema;
 • obligativitatea de a nu posta, difuza sau transmite in alt mod date personale (nume, adresa, numere de telefon) sau inregistrarea acestora in rubricile care pot fi vizualizate de catre ceilalti utilizatori (descrieri, pseudonim etc.).

 

4. COMENZI, LIVRARE, PLATA

 • Comanda minima este de  45 lei in Ploiesti sau 95 lei pentru zonele limitrofe, in proximitatea a 5km. in jurul orasului (ex: Paulesti, Bucov, Strejnic, Barcanesti etc.)
 • Timp mediu de livrare: 45-60 minute de la inregistrarea comenzii
 • Program livrari: Luni-Vineri: 11:00-16:00 pt. Meniul Zilei si Luni-Duminica 11:00-20:00 pentru Meniul Permanent

  Cum platesc
 • La primirea produselor comandate, cash sau card
 • Plata online prin carte de Credit sau Debit (Visa sau Mastercard) prin procesatorul de plati online MobilPay
 • plata cash/numerar direct in Restaurantul nostru Trattoria Prestij din B-dul Republicii nr 219 (colt cu 8 martie), Ploiesti - daca alegi ca produsele sa fie ridicate personal
   
 • Procedura platii online cu cardul:

 • Alege metoda de plata online cu cardul iar dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite.
 • In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la MobilPay indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).
 • Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul MobilPay. NOI nu solicitam si nu stocham nici un fel de detaliu referitor la cardul dvs.
 • Tranzactia dvs. prin sistemul MobilPay va aparea pe extrasul de cont cu denumirea MobilPay / Netopia
 • Procesatorul de plata online este MobilPay
 • Cardurile acceptate sunt Mastercard, Maestro, Visa si Visa Electron - orice model.

   
 • Preturile prezentate includ TVA (9% si 19%, dupa caz).

 • Pretul de achizitie prezentat pe bon va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

 

5. Returnarea comenzii

Datorita faptului ca produsele noastre sunt perisabile, nu permitem anularea comenzilor. Pentru orice fel de reclamatii sau pentru returnarea comenzii in cazul in care aceasta este neconforma, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0721334433 pentru stabilirea conditiilor de returnare a marfii si primire a banilor.

 

6. NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor avand ca scop reclama, marketing si publicitate, si a serviciilor de statistica.

InformaÅ£iile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator ÅŸi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanele vizate, alte persoane fizice sau juridice care le prelucrează in numele operatorului, alte persoane fizice sau juridice, parteneri, asociati din acelaÅŸi grup cu operatorul.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, fiecare Utilizator are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care le privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea profilului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

Mai multe informatii despre Protectia datelor cu Caracter Personal puteti citi aici!

 

7. LEGEA APLICABILA

Legea aplicabila raporturilor juridice generate prin accesarea www.prestij.ro este legea romana.

 

8. SUGESTII SI RECLAMATII

Reclamatiile sau orice fel de sesizari ori sugestii referitoare la modalitatea de accesare a site-ului Titularilor sunt luate in considerare numai in baza unei adrese scrise din partea vizitatorilor, transmisa in format electronic, completand formularul pus la dispozitie pe pagina Contact.

O reclamatie depusa in mod corespunzator cuprinde datele de identificare ale persoanei (prenume si nume) precum si o descriere a problemei ce face obiectul reclamatiei. Totodata, reclamatia va trebui sa cuprinda cel putin doua dintre urmatoarele date de contact: adresa, numar de telefon, numar de fax si adresa de e-mail.

Dupa primirea reclamatiei Titularul va lua imediat masurile necesare pentru solutionarea problemei sesizate si, se angajeaza ca, in termen de maxim 30 de zile de la data primirii acesteia, sa trimita un raspuns scris prin una dintre modalitatile de comunicare furnizate de conform prevederilor de mai sus.

 

ULTIMA ACTUALIZARE: 07.04.2020

© Toate drepturile rezervate si protejat de drepturile de autor GDPR:ON si S.C. TEOCLAV INVEST S.R.L. conform legii 8/1996
Extragerea, reutilizarea, reproducerea si orice alta utilizare neautorizata sunt strict interzise.

INAPOI SUS
×
UTILIZAM COOKIE
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord