LISTA cuprinzând ingredientele prevazute la art. 7 alin. (6^2) si (11) – (14)
01. Cereale care contin gluten (grâu, secara, orz, ovaz, grâu spelt, grâu mare sau hibrizi ai acestora) si produse derivate, exceptând:
02. Crustacee si produse derivate.
03. Oua si produse derivate.
04. Peste si produse derivate, exceptând:
05. Soia si produse derivate, exceptând:
06. Lapte si produse derivate (inclusiv lactoza), exceptând:
07. Fructe cu coaja, de exemplu migdale (Amygdalus communis L.), alune de padure (Corylus avellana), nuci (Juglans regia), anacarde (Anacardium occidentale), nuci Pecan [Carya illinoiesis (Wangenh.) K. Koch], nuci de Brazilia (Bertholletia excelsa), fistic (Pistacia vera), nuci de macadamia si nuci de Queensland (Macadamia ternifolia) si produse derivate, exceptând nucile folosite la producerea de distilate sau alcool etilic de origine agricola pentru bauturi spirtoase si alte bauturi alcoolice.
08. Telina si produse derivate.
09. Mustar si produse derivate.
10. Seminte de susan si produse derivate.
11. Dioxid de sulf si sulfiti în concentratii de peste 10 mg/kg sau 10 mg/litru, exprimate în SO2.
12. Lupin si produse derivate.
13. Moluste si produse derivate.